Heb je een ticket gekocht voor een HRFSTWND concert, of ben je van plan dit te doen? Dan ben je vast benieuwd hoe we omgaan met de corona-maatregelen. Vooropgesteld: we bewegen mee met de adviezen die vanuit de overheid worden gesteld, en we weten inmiddels dat dat aan verandering onderhevig kan zijn. Zodra er wijzigingen zijn, zullen we dat op deze plek ook meteen aanpassen.

Voor bezoekers van de HRFSTWND kamermuziekconcerten gelden de volgende regels:

- Koop vooraf tickets via onze online ticketverkoop, zodat je zeker bent van een plek. Er zullen aan de zaal geen kaarten worden verkocht!

- Iedereen krijgt een vaste zitplaats.

- Wanneer je corona-gerelateerde klachten hebt, blijf je thuis. Je kunt dan via de livestream het concert volgen.
Stuur in dat geval in de ochtend een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we je de link kunnen sturen. N.B. we kunnen helaas geen toegangsgelden retourneren!

- Bij binnenkomst zal je coronabewijs worden gecheckt. Zorg er dus voor dat je die bij je hebt, vergezeld van een legitimatiebewijs. 

Voor bezoekers van de HRFSTWND orkestreeks gelden de regels die in de betreffende theaters zijn gesteld. Bekijk daarvoor dus de website van het theater waar je naar toe gaat!

Heel belangrijk!
Er mag naar hartelust geapplaudiseerd worden na afloop van de gespeelde werken. Want: hoe blij zijn we dat we dit weer kunnen meemaken!!

Applaus