HRFSTWND concert Poppodium Hedon

Het programma bestaat uit een tweeluik waarbij een ingrijpende gebeurtenis de rode draad vormt. Het eerste gedeelte voor de pauze met de titel “Kruispunt” is traditioneler van aard. Het vervolg “Hemels” is wat meer buiten de lijntjes. Door slim gebruik te maken van elektronica ontstaat een vernieuwend en verrassend vervolg.

Kruispunt
Elk leven gaat niet als vanzelfsprekend op rolletjes. Iedereen overkomt wel eens iets wat enorme gevolgen heeft. Je komt op een kruispunt waarvan je nog niet weet waar de wegen naar toe gaan. Ondanks alles moeten er toch keuzes gemaakt worden want je moet door. Blijven we bij elkaar of scheiden onze wegen zich? We komen erachter wat ons met elkaar verbindt en dit helpt ons samen de tocht voort te zetten en ons doel te bereiken.

Hemels
Hemels, is dit het grootste doel dat we als mens willen bereiken? Iedereen heeft zijn eigen beeld en invulling. Het leven gaat niet altijd zoals het moet gaan en een rauwe gebeurtenis kan grote gevolgen hebben. We doen enorm ons best om er weer bovenop te komen. Het is bijzonder, want met klanken en ritmes geven we het leven weer kleur en komt de puurheid weer boven. Als we van een afstand kijken naar alles wat er gebeurd is, blijft dit hemelse gevoel dan bestaan?

Evenement eigenschappen

Datum zondag 10 november 2019 15:00
Capaciteit 100
Geregistreerd 21
Aantal beschikbaar 79
Prijs (per persoon) €8.00
Locatie Poppodium Hedon in Zwolle (kleine zaal)
Registreren voor dit verlopen evenement is niet meer mogelijk.