Beste blazer of slagwerker!

Heb jij je D-examen hafabra net gedaan, of doe je binnenkort mee aan een solistenconcours in de hoogste divisie? Dan is HRFSTWND misschien wel op zoek naar jou! 
Dit jaar – het najaar van 2019 - biedt HRFSTWND een aantal talenten de kans om in een HRFSTWND concert op te treden als solist. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

- Je speelt als solist met een orkest dat zich heeft aangemeld voor HRFSTWND, en wij leggen het contact tussen jou en het orkest
- Je meldt je met je eigen orkest aan voor HRFSTWND en speelt dan behalve als solist ook mee in het hele programma
- Je hebt zelf een orkest op het oog waarmee je graag als solist wilt optreden; wij gaan dan proberen om jullie in HRFSTWND te programmeren; hier gaat een screening aan vooraf

Wil je liever optreden met een kleiner ensemble, of ben je zelf lid van een ensemble? Dan kun je je ook aanmelden voor de HRFSTWND kamermuziek-serie die dit jaar gaat starten.

HRFSTWND biedt jou graag een mooi podium om je talent te laten zien en horen! In de aanloop naar het concert krijg je van ons de mogelijkheid om gecoacht te worden door een echte professional op jouw instrument! Je naam komt op de posters en flyers van HRFSTWND en natuurlijk ook op onze website en de sociale media.

Waar moet jij voor zorgen? Natuurlijk zorg jij er voor dat je je super goed voorbereidt op je solo-optreden! Bovendien houden we bij HRFSTWND niet zo van bescheidenheid, dus we gaan er van uit dat je voor jouw concert heel veel mensen uitnodigt. Want niemand mag jouw solo-optreden natuurlijk missen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op en vraag me rustig de oren van het hoofd! 

Tot snel! 
Ria Kornet
projectleider HRFSTWND
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 06-51997161

 musidesk rijnbrink    Logo OBM