Speciaal voor De Doe Maar Mee Band arrangeerde Phion het Vlieg mee - lied voor jeugdorkesten, zodat zij samen met schoolklassen het lied kunnen uitvoeren.

Lespakket voor scholen (en ook leuk voor verenigingen!)

Waarom wordt een film minder spannend als je het geluid uitzet? En waarom moet je soms huilen als je muziek hoort? Freek en Eric beantwoorden al jouw vragen, en nemen je mee in de wereld van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. Een serie vol spannende, hilarische en ontroerende ontmoetingen met het orkest en de musici. En… de heren zoeken zelf ook de grenzen op. Want hoeveel water past er eigenlijk in een tuba? En waarom schrijft Freek stiekem een liefdesbriefje? Ga zelf ook aan de slag en vlieg mee naar de wereld van Phion! 

Bekijk hier de afleveringen van Vlieg mee met Phion

Via het online leskanaal zijn alle afleveringen en de bijbehorende instructie- en bonusvideo’s te bekijken. De leerlingen gaan in iedere les aan de slag met de participatie-elementen uit het Vlieg mee met Phion-lied, die ook tijdens De Doe Maar Mee Band worden uitgevoerd. Van zang tot dans en van bodypercussie tot beats. Op 15 maart wordt de laatste aflevering gelanceerd en komen alle elementen samen om mee te kunnen doen met het volledige Vlieg mee met Phion-lied
Sidenote: bij aflevering 3 vind je de complete liedtekst.

Luisteren

Beluister Vlieg mee - lied via Spofity.

Download hier de orkestarrangementen

Partituur

Partijen

Slagwerkensemble

Partituur

Partijen 

 Phion

terug naar alle liedjes