Hoe vind je repertoire dat past bij de bezetting, het niveau en het profiel van een orkest? Dat is een vraag die leeft bij ons allen met passie voor blaasmuziek. Wil jij ook meedenken over manieren om ervaring en kennis over repertoire voor blaasorkesten te delen?

Dan ben je van harte uitgenodigd voor de kickoff-bijeenkomst van de repertoirecommunity HaFaBra op zaterdag 30 november.

De organisaties LKCA, KNMO, Musidesk en WMC hebben de koppen bij elkaar gestoken en erkend dat repertoire een van de belangrijke pijlers is onder de Nederlandse blaasmuziek. Om deze pijler te versterken willen wij graag een repertoirecommunity opbouwen en een manier zoeken om kennis over repertoire te delen, te vergroten en daarmee te zorgen dat orkesten van binnen uit tot passend repertoire komen.

De kickoff in de vorm van een interactieve workshop vindt plaats tijdens het inspirerende Fanfare Repertoire Festival op zaterdag 30 november 2019, van 13:30-15:30 uur, in de Veluvine te Nunspeet. Je bent van harte welkom! Deelnemers die zich vooraf aanmelden voor deze workshop krijgen een gratis dagkaart voor het Festival.

Graag horen we of je aanwezig bent via . (Graag voor 16 november)

Kun je er 30 november niet bij zijn, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de van de ontwikkelingen van de repertoirecommunity? Dan wel een volgende keer aanhaken? Laat dat dan graag weten via voornoemd mailadres.