Graag informeren we je over een aantal nieuwe besluiten die Rijnbrink heeft genomen rondom de aanpak van het coronavirus. Deze maatregelen raken ook Musidesk.

Wij vragen je om rekening te houden met het onderstaande:  

Voorlopige sluiting kantoor Musidesk

Met ingang van vrijdag 27 maart is Musidesk gesloten. Er zijn vanaf die datum geen medewerkers meer aanwezig op het kantoor aan de Hunneperkade in Deventer. Team Musidesk is wel per mail bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen post meer versturen naar Musidesk

Wij verzoeken je per direct om geen poststukken meer te versturen naar Musidesk en deze post vast te houden. Poststukken die vanaf vrijdag nog binnenkomen, gaan retour via het postbedrijf, met als risico dat deze post zoek raakt.

Retourneren van werken

Alle bibliotheken in Gelderland en Overijssel zijn gesloten. Het is dus voorlopig niet mogelijk om werken te retourneren. Musidesk zal zonder financiĆ«le consequenties de leentermijn verlengen.       

 Heb je vragen over dit bericht? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen je mail dan zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Landelijke Dienstverlening Bladmuziek

Bij vragen over de Landelijke Dienstverlening Bladmuziek kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FASO Dienstverlening

Bij vragen over de FASO Dienstverlening, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene actuele informatie 

Voor verenigingen vanuit de KNMO is dit te vinden op: https://www.knmo.nl/knmo-over-coronavirus/

Daarbij verwijzen we ook graag naar de algemene pagina van Rijnbrink: https://www.rijnbrink.nl/updates-coronavirus