In de afgelopen tijd hebben we de mogelijkheden voor het doorgaan van het Hanzefestival onderzocht. Binnen de huidige omstandigheden is het voor volledige, grote orkesten niet mogelijk om deel te nemen aan het festival in de vorm die we de afgelopen keren hebben gehanteerd. Maar… de Hanzehof is groter dan alleen de Buitensociëteit, en we hebben op 18 oktober het hele gebouw tot onze beschikking. Dat betekent dat er in de Buitensociëteit, de Theaterzaal, de ring op de 1e etage en de ring op de 2e etage en zelfs buiten kan worden gemusiceerd. Zo kunnen zowel uitvoerenden als publiek worden gespreid over meer vierkante meters!
Musidesk denkt dat dit mogelijkheden biedt om invulling te geven aan het Hanzefestival ‘nieuwe stijl’! Denk aan kleinere orkesten (tot 35 mensen), maar ook aan ensembles en andere onderdelen binnen je vereniging die een rol kunnen meespelen in het festival. Uiteraard is daar ook een jurering ‘nieuwe stijl’ voor nodig, en daar zijn we volop over aan het brainstormen. De Hanzehof is heel enthousiast om met ons mee te denken en samen willen we er daarom voor gaan om het Hanzefestival in 2020 tóch vorm te geven. 

Maar… dat kan niet zonder jullie! En daarom roepen we jullie van harte op om contact op te nemen als je enthousiast bent om met je vereniging tóch dit najaar een optreden voor te bereiden. Wij denken écht dat nieuwe kansen zich aandienen en dat we ze samen kunnen aangrijpen en uitwerken. Bel of mail je? Tot 15 juli kun je je aanmelden via dit pdfAanmeldingsformulier

Ria Kornet
T: 06-51997161
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.