Meedoen is de Kunst
Hét amateurkunst jaarevent voor Gelderland 2023

Doe jij ook mee?

Tussen 28 maart en 3 april vindt hét amateurkunst jaarevent Meedoen is de Kunst plaats, op vier verschillende locaties in Gelderland.

 
Je bent van harte uitgenodigd! 

Actief bij een amateurkunstvereniging? Werk je samen met amateurkunstverenigingen als maker, culturele instelling of erfgoedinstelling? Of wil je gaan samenwerken? Dan laten wij je graag zien – en ervaren! – hoe wij met elkaar de sector kunnen versterken. Met veel zorg hebben we een dijk van een programma samengesteld.

Meedoen is de kunst site1

Innovatiebudget en meer 

Heb jij ideeën voor een samenwerking met het onderwijs of het sociaal domein? Wil je nieuwe doelgroepen aan je vereniging verbinden? Zie je mogelijkheden voor samenwerking met zowel amateurs als professionals? Of ben je benieuwd hoe je meer vrijwilligers voor je vereniging of instelling kunt werven?
Dan vind je op Meedoen is de Kunst alle inspiratie, informatie en hulp die je nodig hebt. We laten je zien hoe je echt iets kunt veranderen in jouw vereniging, én we leggen je uit hoe jij met jouw vereniging en partners in het veld aanspraak kunt maken op het Innovatiebudget Meedoen is de kunst! Ook ontdek je welke trainingen je allemaal kunt volgen om jouw vereniging of stichting toekomstbestendiger te maken.

Highlights programma

We laten je good practices zien, je kunt in gesprek gaan met fondsen, miniworkshops volgen, je vragen voorleggen aan een coach, inschrijven voor trainingen en meer. Binnenkort ontvang je het uitgebreide programma in je mailbox.

Voor wie?

Meedoen is de Kunst is speciaal voor amateurgroepen, verenigingen, stichtingen, erfgoedinstellingen, professionele makers en culturele ondernemers die met amateurs en/of vrijwilligers werken en die zich willen ontwikkelen op het gebied van samenwerken, ondernemerschap of organisatiekracht.

Schrijf je vandaag nog in!

Meedoen is de Kunst is een initiatief van Cultuur Oost en samenwerkingspartners en vindt plaats op vier locaties in Gelderland. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar vol = vol.
Dus meld je vandaag nog aan op: meedoenisdekunst.nl

Meedoen is de kunst site 2

 

 

 

 

 

 

Locaties en data

28 maart 2023, 16.30-19.30 uur:  Agnietenhof, Tiel

29 maart 2023, 17.00-20.00 uur:  Boogie Woogie, Winterswijk

30 maart 2023, 13.00-16.00 uur:  Orpheus, Apeldoorn

3 april 2023, 10.00-13.00 uur:       Theaterkerk, Bemmel

We kijken uit naar jouw komst!

Partners zijn:

Cultuur Oost, Erfgoed Gelderland, Fonds voor Cultuurparticipatie, LKCA, Musidesk Rijnbrink, Prins Bernhard Cultuurfonds, Rabobank, Spectrum, voordekunst, VSBfonds

Met dank aan Agnietenhof, Boogie Woogie, Orpheus, Theaterkerk