Aan de Gelderse muziekverenigingen,

Meedoen is de Kunst voor jouw vereniging, maar hoe zorg je ervoor dat mensen met jouw vereniging gaan meedoen?
Op zaterdag 3 juni a.s. organiseert de Muziekbond Gelderland Flevoland (MBGF) een middag om dit onderwerp met elkaar te bespreken, met ondersteuning van Cultuur Oost en Musidesk Rijnbrink.
Deze bijeenkomst is een begin van nauwe samenwerking om het bestaan van muziekverenigingen doelgericht te versterken door met elkaar na te denken over Meedoen voor kinderen zoals de Doe Maar Mee Band, Meedoen kost geld, daarom zijn fondsen aanwezig en Meedoen vergt bijscholing, daarom zetten we nieuwe cursussen in de etalage.

De bijeenkomst begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur, met een inloop vanaf 12.30 uur.

Er zijn verschillende sprekers uitgenodigd, er zijn workshops voor de drie hoofdonderdelen (Mensen, Mogelijkheden en Middelen) en we leren van elkaars expertise.

Enkele namen die we verwachten: Wibrand van Norel van Cultuurkust, Yeun-Yan Wezendonk van het Prins Bernhard Cultuurfonds, Kristel Casander van crowdfundingsplatform Voordekunst, Arend Nijhuis van Cultuur Oost, Ria Kornet en Adriƫnne Versteegen van Musidesk, etc.

Denk mee, doe mee en praat mee, samen maken we het verschil!

Aanmelden kan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag bij je aanmelding vermelden:
naam
vereniging
mailadres
telefoonnummer

Tot ziens op 3 juni!