Skip to main content

Nieuws

Doe maar mee band 2024

De Doe Maar Mee Band is speciaal opgezet om connectie te maken tussen muziekverenigingen en scholen.

Door elkaar op te zoeken kan iedereen ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken en in de Kindermuziekweek een knallend optreden geven. De Doe Maar Mee Band is een initiatief van Cultuur Oost, Kindermuziekweek, Méér Muziek in de Klas en vele (Gelderse) samenwerkingspartners. Meer informatie hierover vind je op de website van de Kindermuziekweek

Logo KMW

Liedjes

De Kindermuziekweek benadert verschillende muziekaanbieders om liedjes kosteloos aan te bieden, speciaal voor de DoeMaarMeeBand. Op de DoeMaarMeeBand pagina vind je onder andere liedjes van 123Zing, Musidesk en EigenwijsNext. De liedjes richten zich op (het verbinden van) binnen- en buitenschools muziekonderwijs. Ieder lied bevat diverse partijen, denk aan partijen voor zang, body percussion, boomwackers en (blaas)instrumenten. Iedereen kan dus mee doen.

Het Kindermuziekweeklied van 2024: 'Energie!’ sluit aan bij de lesmethode 123Zing. De lesmethode van deze liedjes is gratis toegankelijk (hier heb je geen abonnement voor nodig). Dit lespakket bevat allerlei onderdelen van bodypercussion tot partijen voor een (blaas)instrument. 

Klik HIER om naar alle liedjes te gaan. Klik hieronder op de naam van de liedjes om rechtstreeks naar een liedje te gaan:

e-Musidesk

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor liedjes? Dan biedt Musidesk voor haar leden nog meer repertoire aan speciaal voor de jeugd:

  • Klik HIER voor liedjes, speciaal voor de jeugd, die kosteloos aangeboden worden bij e-Musidesk.
  • Heb je nog meer inspiratie nodig? Klik dan HIER voor al het jeugdrepertoire verkrijgbaar verkrijgen via Musidesk.

Contact

Heb je vragen over het repertoire? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.