Na het succes van afgelopen jaar, organiseren we ook in 2016 weer het Groot HRFSTWND Orkest! Het slotconcert dit jaar in een iets andere opzet, namelijk niet als voorprogramma, maar als volwaardig concertdeel voor de pauze. Met na de pauze nog zo’n mega-orkest: het Orkest van het Oosten en het Gelders Orkest voeren dan samen Mahler’s 1e Symfonie uit.

 

De repetitiedagen
1 oktober 10.00-16.30 uur in Enschede
30 oktober 10.00-16.00 uur in Muziekcentrum Enschede
6 november 10.00-16.30 uur in Muziekcentrum Enschede

Het concert zal plaatsvinden op woensdag 9 november om 19.30 uur. Schrijf die datum dus alvast in je agenda!

Repertoire
Op de lessenaar komen wederom verrassende en onbekende stukken: • Vioolconcert van Stephen Melillo, met als soliste Carla Leurs, concertmeester van het Orkest van het Oosten Net als vorig jaar bij Casanova van Johan de Meij, geen suffe orkestbegeleiding, maar uitdagende partijen! Voorproefje (in arr. voor symfonieorkest) • Pegasus van de Enschedese componist Alex Poelman Alex Poelman zal tijdens één van de repetities toelichting komen geven over Pegasus. Dé kans om details van de componist zelf te horen!

Aanmelden
We hopen dat jullie weer mee willen spelen in het Groot HRFSTWND Orkest! Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september via onze website: www.ovho.nl/hrfstwnd

We stellen het zeer op prijs als je wilt helpen om ook andere muzikanten te enthousiasmeren van dit mooie project.

OvhO Logo 200 mm. 300 dpi