Skip to main content

We zoeken nieuwe collega's!

Musidesk Rijnbrink gaat uitbreiden! Dit betekent dat we op zoek zijn naar twee nieuwe enthousiaste collega's om ons team te versterken. Een perfecte kans voor muziekliefhebbers met een passie voor dienstverlening!

Medewerker Frontoffice Musidesk
Als Medewerker Frontoffice Musidesk ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt bezoekers met vragen over onze muziekcollectie, adviseert over muziekmateriaal en ondersteunt bij het gebruik van onze diensten. Je bent klantgericht, hebt affiniteit met muziek en houdt van een dynamische werkomgeving.
Link naar de vacature: https://www.recruitment.rijnbrink.nl/vacaturebeschrijving/medewerker-frontoffice-musidesk-rijnbrink

Muziekbibliothecaris
Als Muziekbibliothecaris ben je verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van onze uitgebreide muziekcollectie. Je werkt nauw samen met onze klanten om te zorgen dat zij toegang hebben tot de juiste bronnen en informatie. Je hebt een diepgaande kennis van muziek en bibliotheekmanagement en je bent altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren.
Link naar de vacature:
https://www.recruitment.rijnbrink.nl/vacaturebeschrijving/muziekbibliothecaris-bij-musidesk-rijnbrink


Wil je meer weten over deze vacatures? Bekijk de vacatureomschrijvingen via bovenstaande links of neem contact op met Ria Kornet, Senior Adviseur Musidesk, tel. 06-51997161, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Miranda Mostert, tel. 06-45903688, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wacht niet te lang met reageren, want de vacatures sluiten resp. 22 en 23 juni a.s. De eerste gesprekken staan gepland voor resp. 1 en 4 juli a.s.