Dirigent: Jurgen Nab

Programma:

  • Adventures of the Beaumé - Harrie Jansen
  • De Zwaanriddersage - Jan Bosveld
  • Excalibur- Jan Van der Roost, arr. Erik Somers

Fanfarekorps Ons Genoegen komt uit Millingen aan de Rijn. Millingen aan de Rijn ligt ten oosten van Nijmegen. In de uiterwaarden van de Waal (die zich hier afsplits van de Rijn) ligt natuurgebied de Millingerwaard. in het gebied leven bevers, grote kuddes Gallowayrunderen en Konikpaarden, reeën en is het een populaire plek voor vogelspotters.
Al die natuur is extra bijzonder omdat de Millingerwaard (onderdeel van Nationaal Landschap de Gelderse Poort) twintig jaar geleden nog een gebied vol weilanden en akkers met bieten en mais was.

Fanfarekorps Ons Genoegen is een dynamische, ondernemende en gezellige vereniging die ambitieus en op een 1e divisie niveau musiceert.
Het repertoire van de fanfare bestaat uit zeer gevarieerde muziek, die uiteenloopt van klassiek tot pop met alles wat daar tussen zit. Het orkest staat sinds januari 2012 onder leiding van dirigent Jurgen Nab. Ons Genoegen verzorgt jaarlijks verschillende concerten en verleend haar medewerking aan diverse activiteiten die in het dorp worden georganiseerd.

Naast het orkest heeft Ons Genoegen nog een slagwerkgroep - ook die komt uit in de hoogste divisie - en een opleidingsorkest, de kweekvijver voor het fanfareorkest.