Inschrijven

Inschrijven is mogelijk door dit pdfformulier in te vullen en per e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN!

Reglement

Lees het reglement goed door voordat je inschrijft; dit voorkomt misverstanden pdfReglement Hanzefestival 2020
Misschien heb je na het lezen van het reglement nog vragen; stel ze dan gerust! Het reglement is vooral een leidraad.

Thema

Het thema voor het Hanzefestival 2020 is Beethoven. Maar Covid-19 levert ons een heel nieuwe werkelijkheid op, waar we graag op inspelen. We zijn 'HELEMAAL ONDERSTEBOVEN ... VAN BEETHOVEN!' maar ook van alle uitdagingen die de huidige beperkingen met zich mee brengen. Ook Beethoven wist daar over mee te praten. We vertalen het thema daarom graag naar deze tijd en nodigen de deelnemers uit om hun creativiteit in te zetten. Als leidraad heeft Musidesk hierin gekozen voor het gloednieuwe werk 'Covidium' van Jan Bosveld, dat in meerdere bezettingen is uit te voeren. Alle deelnemers krijgen dit werk door Musidesk gratis uitgereikt, onder voorwaarde dat het pas op 18 oktober voor het eerste uitgevoerd gaat worden. 

Kaartverkoop

Toegangskaarten kosten 10 euro per dag en worden verkocht aan de zaal. Probeer zoveel mogelijk met pin te betalen! Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis het Hanzefestival bezoeken, maar moeten zich wel registreren. Dit geldt ook voor deelnemers die elkaars optreden gaan meemaken.
Voor alle concerten geldt: VOL is VOL! Dit geldt wanneer alle zitplaatsen in de zaal bezet zijn. Staanplaatsen zijn niet toegestaan. 
Tijdens de concerten zijn de zaaldeuren dicht; u kunt dan buiten de zaal wachten tot het optreden is afgelopen en daarna de zaal in gaan.

Catering

Tijdens het Hanzefestival zijn in de Hanzehof drankjes, kleine snacks en broodjes te koop.

Voorbehoud

Het is natuurlijk mogelijk dat er in het najaar weer een nieuwe periode van Covid-19 beperkingen optreedt; dat zou kunnen betekenen dat het Hanzefestival wordt geannuleerd. Wanneer Musidesk hiertoe moet besluiten, zal dit voor de deelnemers geen financiële gevolgen hebben en zal het inschrijfgeld niet in rekening worden gebracht. Wanneer deelnemers zelf besluiten om zich terug te trekken, is het inschrijfgeld wél verschuldigd.

De informatie op deze pagina wordt steeds aangevuld wanneer er aanvulling beschikbaar is.