Het programma voor HRFSTWND 2017 is rond! Het is gelukt om acht bijzondere concerten te programmeren, waarvan er vier in Gelderland en vier in Overijssel gehouden zullen worden. Het jubileumjaar gaat heel bijzonder worden:

  • Het Groot HRFSTWND Orkest, dit jaar weer in Gelderland
  • Het heropgerichte Nationaal Jeugd Harmonie Orkest speelt haar eerste concert in de HRFSTWND serie
  • De BUMA Brass Awards worden weer tijdens HRFSTWND uitgereikt, op 29 oktober, aan Ed de Boer en Marco Pütz
  • We verwelkomen een nieuw theater: het Schaffelaar Theater in Barneveld
  • Voor het eerst wordt het HRFSTWND podium benut om een uniek eindexamenproject te etaleren
  • De kersverse Wereldkampioen fanfare 1e divisie - Oranje uit Grootegast - op 4 november in Zwolle
  • en nog veel meer!HRFSTWND poster A4 ladder web

De feestelijke beelden zijn gemaakt en ontworpen door Francet van Mackelenberg en Sjoerd de Vos
Speciale dank gaat uit naar de firma Adams uit Ittervoort voor het beschikbaar stellen van hun collectie.

Brengt deze programmering een behoefte naar boven om ook eens in deze bijzondere serie te concerteren? Geef dan alle mooie muzikale ideeën voor een HRFSTWND concert vorm, bijvoorbeeld voor 2018. Een HRFSTWND concert gaat pas écht leven als het omarmd wordt door de mensen op het podium en iedereen die daarvan komt genieten. Het is belangrijk om trots te zijn op je muzikale product en presentatie en je wilt ontzettend graag aan iedereen laten zien en horen waar je voor staat met je orkest / ensemble.Dit kan op ontelbaar vele manieren tot uiting komen; juist dát maakt een HRFSTWND concert tot een onvergetelijke belevenis. Je weet nooit precies wat er gaat gebeuren, maar wel dat het bijzonder wordt! De dirigenten en muzikanten die al hebben mee gedaan, zijn hier heel enthousiast over. HRFSTWND is: je eigen identiteit tonen in de muziek die je maakt en presenteert, in de solisten die je uitnodigt, in de presentaties en in de samenwerking die je aangaat.

Is je interesse gewekt of heb je vragen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HRFSTWND 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de OBM (Overijsselse Bond van Muziekverenigingen) en de Provincie Gelderland

 

2017 Musidesk Rijnbrink