Het programma voor HRFSTWND 2018 is rond! Het is gelukt om maar liefst 11 bijzondere concerten te programmeren, in Gelderland, Overijssel en Drenthe. 

  • Het openingsconcert "From the British Isles" door het Johan de Meij Jubileum Orkest
  • Een mooi project met het orgel in de hoofdrol, in de Grote of Martinikerk in Doesburg, door Brassband Gelderland en organist Willy Berendsen
  • De BUMA Awards worden weer tijdens HRFSTWND uitgereikt, op 16 december, aan Oscar Navarro en Jacob de Haan
  • We verwelkomen een nieuw theater: Akoesticum in Ede
  • Het Groot HRFSTWND Orkest, in samenwerking met Het Gelders Orkest
  • De hafabraconcerten van het Orkest van het Oosten zijn opgenomen in de HRFSTWND reeks
  • en nog veel meer!

De prachtige beelden zijn ook dit jaar gemaakt en ontworpen door Francet van Mackelenberg en Sjoerd de Vos. 

web HRFSTWND ladder 2018

 

Brengt deze programmering een behoefte naar boven om ook eens in deze bijzondere serie te concerteren? Geef dan alle mooie muzikale ideeën voor een HRFSTWND concert vorm, bijvoorbeeld voor 2019. Een HRFSTWND concert gaat pas écht leven als het omarmd wordt door de mensen op het podium en iedereen die daarvan komt genieten. Het is belangrijk om trots te zijn op je muzikale product en presentatie en je wilt ontzettend graag aan iedereen laten zien en horen waar je voor staat met je orkest / ensemble.Dit kan op ontelbaar vele manieren tot uiting komen; juist dát maakt een HRFSTWND concert tot een onvergetelijke belevenis. Je weet nooit precies wat er gaat gebeuren, maar wel dat het bijzonder wordt! De dirigenten en muzikanten die al hebben mee gedaan, zijn hier heel enthousiast over. HRFSTWND is: je eigen identiteit tonen in de muziek die je maakt en presenteert, in de solisten die je uitnodigt, in de presentaties en in de samenwerking die je aangaat.

Is je interesse gewekt of heb je vragen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HRFSTWND 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de OBM (Overijsselse Bond van Muziekverenigingen) en de Provincie Gelderland

 

2018 Musidesk Rijnbrink