Het doel van InstrumentenBank.nl is, zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden een instrument te (leren) bespelen. Het is als initiatief van Musidesk,Kunstwerk! Musiater, ADAMS en de KNMO opgericht met het doel zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om een instrument te (leren) spelen. In eerste instantie is InstrumentenBank.nl opgezet als onderdeel van het Spelenderwijsorkest, maar ook voor andere muziekverenigingen en particulieren is het een marktplaats die muziekliefhebbers en culturele organisaties samen brengt.  

Hoe werkt het? 

InstrumentenBank.nl is voor iedereen; iedere muziekliefhebber kan vrijblijvend de website doorzoeken en instrumenten huren. Hiervoor is geen inlog nodig. Zoek je een instrument bij jou in de buurt? Dan kun je zoeken op jouw postcode en zie je het aanbod bij jou in de buurt.

Ben je een culturele instelling en wil je instrumenten te huur aanbieden? Via je eigen dashboard kun je overzichtelijk en eenvoudig instrumenten aanbieden. Geplaatste instrumenten zijn er gemakkelijk terug te vinden en te bewerken.

Nieuwsgierig geworden, zelf een instrument aanbieden of huren? Dat kan! Kijk voor meer informatie op de website

Website InstrumentenBank.nl

2019 Musidesk Rijnbrink