Ik heb extra partituren nodig voor de concoursjury; waar kan ik deze verkrijgen?

Musidesk heeft een uitleenservice voor losse partituren; gegevens hierover kun je  hier vinden. Wanneer de door jou gewenste partituur niet in onze collectie is, kun je ook voor partituren een aanschafverzoek doen via het online aanvraagformulier

Kan ik de leenperiode van losse partituren verlengen?

In principe is dit niet mogelijk. Wanneer de partituren na 6 weken niet zijn geretourneerd, wordt er een nieuwe leenperiode van 6 weken geregistreerd en in rekening gebracht. Bijvoorbeeld: wanneer je de partituren retourneert in de 10e week na uitlening, ontvang je een factuur voor 2 leenperiodes. Na elke 6 weken gaat er een nieuwe leenperiode in. De kosten hiervan kunnen behoorlijk oplopen; Musidesk raad je dus aan om de partituren bijtijds te retourneren.

Kan Musidesk de partituren ook rechtstreeks aan het festival of concours sturen?

Ja, dat kan, mits het betreffende festival of concours bereid is om hieraan mee te werken. Je geeft op het aanvraagformulier aan wat je  wenst, Musidesk neemt vervolgens contact op met het betreffende festival of concours en bij een positieve reactie wordt alles vanzelf voor je vereniging geregeld.