de Doe Maar Mee Band

Schooljaar ’21 – ’22 maken we de grootste band van Nederland, de Doe Maar Mee Band!

 De Doe Maar Mee Band is een initiatief van Cultuur Oost, Méér Muziek in de Klas en vele Gelderse samenwerkingspartners. We laten zien wat er in vijf jaar is bereikt, mede dankzij onze inspirerende koningin! Meer informatie vind je hierover op: www.cultuuroost.nl/doemaarmeeband/.

Liedjes

Musidesk, Phion en 123Zing! bieden liedjes aan die zich richten op (het verbinden van) binnen- en buitenschools muziekonderwijs. Bij elk liedje vind je eerst een audiofile of youtube video. Zo kun je het liedje eerst beluisteren samen met de leerlingen. Ook bevat elk lied diverse partijen voor kinderen die willen zingen, met boomwackers of shakers muziek maken of voor kinderen die bij een jeugdorkest (beginnende en gevorderde niveaus) zitten. Iedereen kan dus mee doen.
Klik op het plaatje of de titel van het lied. Vervolgens vind je eerst de audiofile, daarna uitleg en daaronder de partijen. 

Lespakket 123ZING & Phion

Liedjes 'Muziek kan altijd' en het 'Kindermuziekweeklied' sluiten aan bij de lesmethode 123Zing! De lesmethode van deze liedjes is gratis toegankelijk (hier hoef je geen abbonnement voor te hebben). Het lied 'Vlieg mee met Phion' hoort bij een (gratis) lespakket van Phion. Net als bij 123Zing! bevat dit lespakket allerlei onderdelen van bodypercussion tot partijen voor een blaasinstrument. 

 

Heb je vragen over onderstaand repertoire? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hét themalied van de Doe Maar Mee Band. Hey Hey, Doe jij ook mee?
123ZING: Het lied van dit jaar: ‘Ik En Jij!’. Orkestarrangement vanaf half januari beschikbaar!
123ZING! Of je nu in bad zit of koning van het land bent, muziek kun je altijd en overal maken. Luister maar!
Vanaf januari zijn de orkestarrangementen beschikbaar!
Verlang jij ook zo naar de zomer? Lekker spelen, ijsjes eten... Dans jij mee?
Wie kijkt er net als de componist uit naar een vakantie? Shake mee op dit feestelijke en plezierige nummer!
Een speciaal lied over en voor Máxima. Dus zing en speel maar, speel en zing. Voor onze muzikale koningin!