Skip to main content

Projecten

HRFSTWND 2024

In 2024 gaan we weer van start met HRFSTWND!

Het begon in 2007 met deze bijzondere serie blaasmuziek. "Grote orkesten, grootse concerten" was het motto; jaar in, jaar uit konden we genieten van de meest prachtige concerten op evenzo prachtige podia.
Nu zijn we 16 jaar later, en in die tijd zijn er veel ontwikkelingen geweest. Deze ontwikkelingen houden ons scherp; we denken voortdurend na over de rol van HRFSTWND binnen de blaasmuziek en ook over onze eigen rol binnen HRFSTWND. Dit doen we samen met partnerorganisaties, maar ook met jou!

HRFSTWND in de toekomst

We hebben de tijd genomen om na te denken over de toekomst van HRFSTWND en de rol van Musidesk in dit prachtige project. We hebben onderzoek gedaan naar jullie wensen en ideeën bij HRFSTWND, maar we hebben ook uitgezocht hoe we zélf denken over deze bijzondere concertreeks. Op grond daarvan hebben we een nieuw plan voor de toekomst, vanaf 2024, opgesteld.

In de komende tijd gaan we dit onthullen en toelichten. En als er data zijn laten we die natuurlijk meteen weten!

Heb je plannen om met jouw orkest in HRFSTWND te spelen? Neem dan contact op met Ria Kornet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we tot mooie concerten komen!