Skip to main content

Hanzefestival Gelderland

Datum

zaterdag 19 oktober
2024

Locatie

Buitensociëteit De Hanzehof
Zutphen

Inschrijven

De inschrijving is gesloten


Op zaterdag 19 oktober 2024 is in de Hanzehof in Zutphen weer het Hanzefestival Gelderland.  Orkesten van alle niveaus en omvang kunnen hieraan deelnemen.

De aanmelding is inmiddels gesloten. Er is geen plek meer. Wil je toch nog meedoen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een plek op de wachtlijst.


Dit moet je weten over het Hanzefestival 2024

Na je aanmelding neemt Musidesk contact met je op voor een gesprek, om wederzijdse verwachtingen en plannen af te stemmen.

We maken een centrale compositie voor dit festival. We vragen alle deelnemers om deze op te nemen in hun programmering. De compositie is rond 1 juni 2024 voor iedereen gratis beschikbaar via Musidesk.

Zo verloopt de dag

Alle deelnemers spelen een programma van circa 25 - 30  minuten. Dat is inclusief de centrale compositie. Die duurt 5 à 6 minuten duurt.

We verwachten van je dat je 19 oktober de hele dag vrijhoudt voor het festival, zodat je ook de optredens van de andere deelnemers kunt meemaken. Samen maken we er een mooi feest van!

Beoordeling en prijzen

Een jury van twee personen beoordeelt alle optredens. Zowel muziekinhoudelijk als de performance. De jury maakt een verslag en licht op de dag zelf de beoordeling mondeling toe aan de dirigent en orkestleden. 

Als blijk van waardering en aanmoediging stelt Musidesk een aantal prijzen ter beschikking. De jury bepaalt wie een prijs krijgt.

Kosten Hanzefestival

Deelname aan het festival kost € 6,50 per spelend lid. Nadat we het inschrijfgeld hebben ontvangen, is je deelname definitief. Bezoekers betalen €10,- voor de hele dag. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Vragen over het Hanzefestival?

Heb je vragen over je aanmelding, deelname of andere zaken rondom het festival? Neem dan contact op met

  • Ria Kornet  - 06 51997161 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Marcel Berendsen - 06 21659582 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemende orkesten

  • Muziekvereniging AMDG Beilen

  • Muziekvereniging KNA Zeddam

  • Muziekvereniging St. Jan Kilder

  • Less is More Band Zwolle

  • Fanfare en Slagwerkgroep Antonius Vragender

  • Koninklijke Fanfare ULTO Winssen-Ewijk

  • Koninklijke Muziekvereniging Apollo Laren Gld

Musidesk organiseert het Hanzefestival 2024 samen met MuziekBond Gelderland Flevoland.