HRFSTWND

Het begon in 2007 met deze bijzondere serie blaasmuziek. "Grote orkesten, grootse concerten" was het motto; jaar in, jaar uit konden we genieten van de meest prachtige concerten op evenzo prachtige podia.
Nu zijn we 15 jaar later, en in die tijd zijn er veel ontwikkelingen geweest. Deze ontwikkelingen - en ook de invloed van Covid - houden ons scherp; we denken voortdurend na over de rol van HRFSTWND binnen de blaasmuziek en ook over onze eigen rol binnen HRFSTWND.

28 mei 2022: tóch nog een HRFSTWND concert

Op 27 november 2021 stond in de Veluvine in Nunspeet een HRFSTWND concert gepland waarin de BUMA Blaasmuziek Awards zouden worden uitgereikt aan Harrie Janssen en Franco Cesarini. Vanwege Covid-19 kon dit concert niet doorgaan, maar het gaat er nu alsnog van komen: op zaterdag 28 mei 2022 ben je heel erg welkom om dit prachtige concert alsnog bij te wonen.

Lees hier alle informatie over het concert, en koop snel je kaarten!

HRFSTWND in de toekomst

We nemen daarna de tijd om na te denken over de toekomst van HRFSTWND en de rol van Musidesk in dit prachtige project. Dit betekent dat we in het najaar van 2022 géén concerten zullen organiseren, maar dat we dit jaar gebruiken om nieuwe mogelijkheden voor HRFSTWND te onderzoeken.