Skip to main content

HRFSTWND blaast verder!

Sinds de start in 2007 plaatst HRFSTWND blaasmuziek in de schijnwerpers.
We geven aandacht aan de kunst van de muziekvereniging en stimuleren de muzikale ontwikkeling.

Telkens zijn ontwikkelingen binnen de sector leidend geweest voor de invulling van de HRFSTWND concerten en op haar beurt heeft HRFSTWND deze ontwikkelingen aangejaagd.
Sinds 2017 valt HRFSTWND onder de hoede van Musidesk (Rijnbrink); vanuit het hart van de blaasmuziek blijven we voortdurend scherp op de behoeften en wensen van de sector.

Wij willen samen met verenigingen bouwen aan een toekomst waarin blaasmuzikanten met trots staan voor hun talenten en het repertoire van hun muziekvereniging. Want blaasmuziek is een kunstvorm waar buitengewone talenten tot ontwikkeling komen die een breed publiek verdienen. Waar muzikanten van alle leeftijden zich thuis voelen en waar vriendschappen voor het leven ontstaan. Musidesk richt zich met de HRFSTWND concerten op die ambitieuze orkesten die de hele sector kunnen inspireren. HRFSTWND biedt hen een podium waarin zij ruimte krijgen voor eigen initiatief, kwaliteiten én creativiteit. Zo willen wij de sector en het brede publiek inspireren met het beste dat blaasorkesten te bieden hebben.
Oproep aan ambitieuze orkesten

Heeft jouw muziekvereniging zo’n ambitieus, inspirerend orkest? Wil jij andere muziekliefhebbers inspireren met jullie repertoire? Bekijk de mogelijkheden van HRFSTWND concerten.

Kijk hier naar de mogelijkheden en lees de mogelijkheden in Klankwijzer van 12 juni 2024

SAVE THE DATE:
In 2024 zijn er 3 HRFSTWND concerten:
1 augustus - Akoesticum Ede 
HRFSTWND meets ZON
10 november - Agnietenhof Tiel 
Wilhelmina Wamel en Gelders Fanfare Orkest,
mét de uitreiking van de BUMA Blaasmuziek Awards 
7 december - Reggehof Goor (o.v.) 
Dutch Brass Collective